Groddodling.

Att odla nyttiga groddar fulla av A-, B-, C-, E- vitaminer går snabbt och smidigt året om. Det enda som krävs är frön, en burk eller ett durkslag och vatten.Testa dig fram. Torra fröer är fulla med näring som dessvärre är svåra för oss att ta upp. När fröet börjar växa öppnar det däremot upp sitt skyddande skal och fler näringsämnen blir tillgängliga. Förutom att de krispiga groddarna är fullproppade med vitaminer och tillgängliga året om utvecklar de enzymer under groddningen som underlättar kroppens matsmältningsprocess. Fröna börjar spira snabbt och tar minimal plats. Förutom att de är nyttiga är de fantastiska smaksättare på till exempel en smörgås, i en sallad och i en wok.

Så här gör du.

Blötlägg fröna några timmar innan de får gro i en glasburk eller groddburk. Placera burken i rumstemperatur och byt vatten ett par gånger per dag. Groddarna är färdiga efter några dagar. Skölj av och ät färska. Färska groddar kan förvaras upp till en vecka i kylskåp.

Se våra tillbehör till groddning

Se våra fröer till groddning

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan